Bikken en Biken Heilige Huisjes in het groen

Bikken en Biken Heilige Huisjes in het Groen (40 km)

Vanuit onze VVV fietst u richting het Kapelke van Genooi. Voor veel Venlonaren is dit een bekende plek om regelmatig even tot rust te komen of een kaarsje bij Maria op te steken. In de oude boerderij op deze rustieke plek is de Genuujerie gevestigd. Hier kirjgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Wat dacht u van een kopje "Bedevaartsoep" of het soepje "Alle zegen komt van boven"?

Vervolgens gaat de tocht verder naar het dorpje Velden. Hier steekt u met een veerpontje de Maas over en vervolgt uw tocht richting Grubbenvorst. Na dit gezellige dorp fietst u, door het natuurgebied Kaldenbrook, richting rozendorp Lottum en via de Lovendaalse bossen naar buurtschap Boekend waar u bij Maashof het hoofdgerecht krijgt geserveerd. In dit sfeervolle restaurant  kunt u heerlijk genieten van het uitzicht over de Forellenvijver en natuurlijk ook van het heerlijks dat op uw bordje wordt opgediend.

Met het buikje vol wordt de fietstocht vervolgd. Door de Blerickse bergen, een prachtig natuurgebied tussen Venlo en Maasbree komt u uiteindelijk, via Baarlo bij het veer naar Kloosterdorp Steyl. Geniet van de serene rust en de prachtige omgeving van deze bijzondere plek aan de Maas. Tijd voor het nagerecht. Bij 't Vaerhoes, gelegen aan het dorpsplein van Steyl krijgt u als afsluiter van deze dag een heerlijk dessert geserveerd.

Dit arrangement loopt van Pasen tot en met september (op aanvraag)

Deelname kan vanaf 1 persoon. Ook uitermate geschikt voor kleine en grote groepen

Vertrek tussen 11.00 en 12.00 uur

Aankomst tussen 18.00 en 19.00 uur

De kosten per persoon excl. drank € 38,50 pp

Fietshuur: Fietspoint Venlo, telefoon: 077 - 3526248 of info@fietspointvenlo.nl

Voor meer informatie of boekingen: VVV Venlo, tel: 077 - 3543800 of venlo@vvvnoordlimburg.nl
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen